Opzetten verkoopkanalen

Recre Solutions ondersteunt op praktische wijze bij het opzetten van uw verkoopkanalen in het buitenland. Onze specialisten wonen ter plekke, kennen de lokale recreatieve markt en weten wat belangrijk is. Essentieel om in het buitenland goede zaken te doen!

Afhankelijk van uw wensen leggen we contacten met buitenlandse verkooppartners of helpen we u met het opzetten van uw eigen buitenlandse vestiging.marketresearch

Voor het opzetten van uw eigen buitenlandse vestiging, bieden we u in de aanloop een volledige operationele service. Een ideale manier om nieuwe markten aan te boren en te onderzoeken wat de kansen zijn.

Recre Solutions kan de volgende diensten voor u verzorgen:

Marktonderzoek

market-research21Benieuwd naar de potentie op een nieuwe markt? Voordat u aan iets begint wilt u graag weten waar u aan begint. Onze lokale marketeers staan voor u klaar. Aan bod komen zaken als: omvang van de markt, lokale wetgeving, concurrentie, afzetkanalen, klantverwachtingen, prijsniveau, kosten marketing, SEO mogelijkheden, etc.

Vertaal service

Voor het bewerken van een buitenlandse markt is een lokale website nodig, die qua vertaling klopt en de juiste bewoordingen heeft. Onze mensen kennen de lokale markt, zijn gespecialiseerd in toerisme en weten wat een nationaal gevoel geeft. We kunnen uw huidige vertaalde site scannen op verbeterpunten of een complete vertaling verzorgen.

E-marketing / Marketing activiteiten

marketing_clipped_rev_1Onze lokale mensen weten wat werkt en wat niet. De manier van aanpak wil per land nog wel eens verschillen. Online zorgen we voor optimale zoekresultaten, campagnes via Google Adwords, affiliate programma’s, we plaatsen berichten op uw social media, etc. Daarnaast weten we via welke offline media we de verschillende doelgroepen kunnen bereiken en kunnen we ook offline campagnes voor u in de markt zetten.

Callcenter

call-center-software-qsuiteWij bieden een callcenter service met lokale mensen die ervaring hebben in het toerisme. We zien elk gesprek als een kans om een goede indruk achter te laten. Het kan het verschil maken tussen sales of geen sales. Zo halen we niet alleen boekingen voor u binnen, maar werken we gelijk aan uw goede naam op de lokale markt. We beantwoorden de telefoon met uw bedrijfsnaam en zijn letterlijk het verlengstuk van uw organisatie.

E-mail ondersteuning

Wij bieden email ondersteuning met lokale mensen die ervaring hebben in het toerisme. We zien elke email als een kans om een goede indruk achter te laten. Zo halen we niet alleen boekingen binnen, maar werken we gelijk aan uw goede naam op de lokale markt. We beantwoorden uw email op werkdagen binnen 4 uur na binnenkomst.

Lokaal adres en telefoonnummer

After salesKlanten vinden het prettig om bij lokale aanbieders te boeken. We regelen een lokaal bemand kantoor en telefoonnummer voor u. Afhankelijk van uw wensen maakt u gebruik van ons kantooradres of gaan we op zoek naar een andere locatie. We ontvangen uw post, zijn bereikbaar voor uw klanten en bouwen aan het vertrouwen op de lokale markt.

Buitenlandse betaalmethoden

Klanten willen snel en makkelijk betalen. Een vertrouwde en lokale betaalmethode is hierbij essentieel. We hebben partnerships met de meest voorkomende online betaaldiensten en regelen dit ook voor u.

After sales afhandeling

Een goede after sales is essentieel voor een langdurig succes op de lokale markt. Ook hier kunnen we u in helpen. Wij zien elke klachtafhandeling als een mogelijkheid om een goede indruk achter te laten. We maken hét verschil waardoor gewerkt wordt aan uw goede naam op de lokale markt.

Benieuwd wat Recre Solutions voor u kan betekenen? Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.